Alle onderstaande disciplines in de bouwsector heb ik meerdere jaren uitgevoerd :

 
-Renovaties.
 
-Ruwbouw.
 
-Interieurbouw.
 
-Nieuwbouw (uitbouw/aanbouw/dakopbouw).
 
-Inrichting.
 
-Afbouw (muren/plafond/wand/vloer/details).
 
-Tuin/terras/patio/buitenruimte.
 
-Aanbrengen of herstel van wanden, vloeren, plafonds, ramen.
 
-Timmerwerkzaamheden (ramen, deuren, kozijnen, hang- en sluitwerk, dakkapellen, herstel van houtrot, e.d.).
 
-Beton, zandcement, houten vloeren, parket, laminaat.
 
-Aanbouw, nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie (woningen, bedrijfsruimte, garages, bergingen, opbouwen, dakkapellen, enz.)
 
-Badkamer-, keuken-, toiletrenovaties.
 
-Gespecialiseerd stukadoorswerk, schilder- en behangwerkzaamheden.
 
-Alle voorkomende isolatiewerkzaamheden

 

 

 

Kozijnen

 

 

We ook leveren en vervangen van kunststof raamkozijnen en deuren .Wij werken met grote fabrikanten van Polen en Duits  we hebben aantrekkelijke prijzen.

Wij produceren en monteren op maat gemaakte kozijnen met HR++ isolatieglas, voor particulieren, bedrijven en VVEs, inclusief nazorg en afwerking.Arthuro is opgericht vanuit de persoonlijke gedachte, en praktische ervaring, dat het plaatsen van dubbelglas klantvriendelijker en vooral goedkoper kan.handelt vanuit het oogpunt van de klant. Met de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs onderscheiden wij ons van onze concurrenten.De goede prijskwaliteit verhouding is te danken aan onze besparende insteek: wij bieden onze diensten 20-30% goedkoper aan dan de gangbare marktprijs omdat we werken met een klein en flexibel team. Daarnaast hebben we onze krachten gebundeld met een ervaren Poolse fabrikant.Daarnaast bespaart u zelf! Met goed isolatieglas bespaart u namelijk flink op uw energierekening. Vaak wel tot 30%!Isolatieglas houdt warmte binnen, en kou, geluidsoverlast en inbrekers buiten.Arthuro heeft niet alleen oog voor uw portemonnee maar ook voor het klimaat: een goed geïsoleerde woning vermindert CO2 uitstoot. Zo ziet u dat het plaatsen van isolatieglas een investering is die zich in de toekomst op meerdere manier terugbetaald.De service van Arthuro beperkt zich niet alleen tot het zetten van glas. Wij geven graag duidelijk overzicht in de berekening van kosten, geven vakkundig advies en denken graag met u mee over de functionaliteit van de kozijnen.Om het verhaal rond te maken helpen wij ook mee met de nodig voorbereidingen en laten we de werkplek na plaatsing schoon achter.
 
 

 

 

  1. pl
  2. nl
  3. en

Copyrights 2018 @ Arthuro Onderhoudsbedrijf - Design by: Branet Solution